Чинний президент Спілки Фахівців з нерухомого майна України Віктор Несін в ефірі програми “My.ua” з Катериною Павловою розповів, що буде відбуватися з цінами на ринку нерухомості.

Віктор Несін розповів, чи можуть ціни на нерухомість знизитися.

"Ми таку картину спостерігали неодноразово, коли у нас ціни до ось цих кризових всіх подій, вартість однокімнатної квартири не в новому будинку доходила до 100 тис. доларів. І потім настала криза у 2008 році, і обвал цін. Це був просто обвал цін, тому що від вартості 100 впала вартість квартир до 20-25 тис. Ми зараз не бачимо ніяких тенденцій для того, щоб почали знижуватися ціни", - сказав Несін.

Він зазначив, що ринок нерухомості дуже чутливий до поганих подій типу військових дій і стихійних лих. Тоді ціни на нерухомість стрімко падають.

"Плюс фактори впливають такі, як наявність грошей у населення. Є гроші чи нема грошей. Є якісь інструменти для того, щоб купувати нерухомість, я маю на увазі іпотека і так далі, або їх немає", - додав Віктор Несін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Топал заявив, що зараз попит на елітну нерухомість більше, ніж на економ-сегмент.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Шишкін пояснив, чим для України закінчиться відкриття земельного ринку.