Громадський активіст, експерт громадської платформи «Хартія майбутнього» В'ячеслав Богуславський у програмі Олексія Толкачова «БДСМ. Больові розмови» висловив свою думку про тарифну політику в Україні.

«У статті п'ятій Конституції України сказано, що єдиним господарем всієї, всього, вся і всюди є народ України. Тобто зафіксовано, що всі ми - взагалі-то господарі. І тут же ми все платимо чомусь там, не послуги у нього купуємо, а податки йому платимо. Тобто ми, типу господарі, знайшли собі якогось господаря і платимо йому податки. Це що за логіка така?», - каже він.

Він не вважає послугою то, що не можна проміняти.

«Я вважаю, що послуга - це те, що я можу вибрати. Ось я заходжу в ресторан і у мене меню: хочеш - ковбаса, хочеш те, хочеш се. А коли я заходжу в меню, а там тільки одне написано, то для мене це совок, коли одна, комуністична партія. Це ставлення до мене не як до людини, а як до номінальної одиниці, яка їм винна, комусь винна. Ну, ось відразу! З чого? І це не моя претензія, що не треба платити податки. Ні в якому разі! Невже не можна переглянути цю історію, у нас на це є всі можливості, ну, реально всі», - міркує він.

На запитання ведучого, чи є у нас економічні можливості для цього, він відповів: це запитання, відповідь на яке прекрасно відоме.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

«Будь-яку штуку можна монетизувати, я це говорю як продажник, як людина, яка в цих питаннях розбирається. Будь-яку сірникову коробку, за великим рахунком, можна продати за мільйон доларів, якщо задатися такою метою», - робить висновок Богуславський.

Як повідомляв Знай.ua, Рохов заявив, що з’являється категорія людей, яка не розглядає політика як месію.

Також Знай.ua повідомляв, що Кулік вбачає схильність влади до садизму ще з радянських часів: «Радянський Союз довів традицію знущання з народу до рівня мистецтва».