Політолог Руслан Бортник у прямому ефірі на каналі «Знай24» розповів, чого варто очікувати в новому політичному сезоні. За його словами, Україні треба перестати ворогувати з тими, з ким ми торгуємо.

«(Нам варто очікувати, - ред.) дуже інтенсивної політики, серцем якої буде парламент, і зміни зовнішньополітичної парадигми, а можливо і з натяками на зміну внутрішньополітичної парадигми. Ми бачимо, що західні країни відмовилися від ідеї руйнування Росії – вони шукають правило стратегічної стабільності», - зазначив Бортник.

За словами експерта, наша цінність в протистоянні з Росією зменшується, якщо взагалі не ліквідується. Як зазначив політолог, західні країни не зацікавлені в тому, щоб будувати в Україні «Анти-Росію».

«Це означає, що у нас в якійсь мірі більш розв'язані руки, а цілі євроінтеграції залишаються номінальними. Нам доведеться переосмислювати зовнішньополітичний курс і шукати нових партнерів: більш реальних і більш відповідних нашим національним інтересам», - сказав Бортник.

Як зазначив політолог, Україні варто перестати ворогувати з тими, з ким ми торгуємо, і перестати дружити з тими, з ким у нас немає економічних відносин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гаврилечко розповів, як уряд модернізує держпослуги.

Також Знай.ua публікував слова Бізяєва, що на даний момент виникнення фінансової кризи стає неминучим.