У новій програмі «in kyiv» з блогером Катериною Павлової журналіст Максим Гадюкін розповів про найжахливіший вид транспорту у Києві.

«Найстрашніший вид транспорту в Києві для мене - це особистий автомобіль, я не вимагаю, щоб люди відмовлялися від особистих автомобілів і я не бачу Київ суцільним містом тролейбусів і трамваїв, але є така штука, як транспортний колапс. І коли він трапляється, всі кричать, що це влада допустила. Так, влада допустила забудову, яка перевантажила дороги, але, з іншого боку, допустили і люди, які ці колапси регулярно влаштовують», - акцентував він.

Гадюкін вважає, що взяти іноді таксі в наш час не так-то й дорого, особливо якщо ти їдеш до когось на свято, то необов'язково їхати на своїй машині, а краще розвантажити дорогу. А взагалі водії повинні проявляти ініціативу, впевнений він, і домовлятися з владою за паркування, замість того щоб просто її лаяти за відсутність таких.

«Замість цього водії паркують свої транспортні засоби на газонах, через що їх відвозять евакуатори, а вони кажуть, що це мер поганий. Коли людям роблять платні парковки, вони чомусь порожні, тому що купити сигарети за 50 гривень за пачку це нормально, а заплатити за парковку, поки ти у зубного, це не нормально. А після того як машину забере евакуатор, витратити дві години, щоб її забрати назад. І після цього скаржитися, що в Києві дуже погано паркуватися», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Рака, що коли замість велодоріжки без всяких узгоджень роблять парковку, це мене просто обурює.

Також раніше Добруцький розповідав, що коли в 2014 році відбулися всі ті події, в міському бюджеті не було коштів на головну ялинку.