Розмови про кадрові перестановки в уряді йдуть вже давно - але чи варто їх дійсно очікувати, і якщо так, то коли? Свою думку у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює політичний експерт Андрій Кучер.

«Я думаю, заміни в уряді відбудуться в найближчий тиждень. Швидше за все, замінять міністра оборони Андрія Тарана, і найбільш імовірним кандидатом на його місце мені представляється Ірина Верещук. Але вона, на мій погляд, не провладний кандидат. Якщо зараз вона не займе пост міністра оборони, то надалі її поставлять куди завгодно, тільки не на військове спрямування. А для неї це буде не кращий варіант, вона буде найбільш комфортно почувати себе саме на чолі МО. Та й на міжнародній арені будуть виграшно виглядатиме міністр оборони – жінка. Гусєв, який також претендує на це місце, більш досвідчений по частині матеріально-технічного забезпечення, але в бюджетних питаннях перевага належить Верещук», - вважає експерт.

Також він прокоментував ймовірність того, що українську державу може очолити жінка.

«При наявності фінансового, медійного та кадрового ресурсу жінку-президента можна виростити за два – два з половиною роки. Зараз якраз такий час, коли можна почати цей процес, якщо є бажання», - каже Андрій Кучер.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Володимир Нагірний заявив, що з приводу призначення Верещук на пост міністра оборони важко робити прогнози.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Микола Спиридонов допустив призначення Ірини Верещук на це місце.