Якщо внутрішньополітичний курс України зміниться, то в державі почнеться дестабілізація, яку опозиція може використати на свою користь. Так сказав політолог Руслан Бортник у прямому ефірі на каналі «Знай 24».

Політолог пояснює, що з 2014 року Україна мала один курс і чітко йому слідувала, натомість його зміна може призвести до дестабілізації та посилення турбулентності. «Вся система рухалася в одному напрямку 7 років: якщо загальмувати або повернути цей поїзд, то його буде заносити на повороті», - каже він.

Бортник попереджає, що цю ситуацію може використати опозиція, до того ж йдеться і про правих, і про лівих політичних опонентів.

Окрім цього, додає експерт, може виникнути враження втрати союзників, що для опозиції стане ознакою слабкості чинної влади. «Це призведе до дезорієнтації українських політичних еліт і створить враження відсутності у Зеленського глибокої і тактичної підтримки з боку Західних країн», - пояснює він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бортник заявив, що тарифна проблема буде однією з ключових і найбільш гострих восени.

Також Знай.ua писав про те, що Бортник розповів, чому Байдену була необхідна зустріч з українським президентом.