Економіст Олексій Кущ у програмі Михайла Чаплиги «Скажи-ка дядя» розповів, як змінюється світ. За його словами, через 10 років у світі будуть нові технології.

«Те, що зараз відбувається, це просто трансформер. Світова економіка розвивається за певними циклами. Зараз ми бачимо цикл перезавантаження і технологій. Той технологічний уклад, який був раніше, зараз перезавантажується. Новий технологічний уклад, який буде, це біотехнології», - зазначив Кущ.

За словами експерта, зараз людство стоїть на порозі нового продуктового ряду в світовій економіці, на якому будуть заробляти через 10 років. Як зазначив економіст, в майбутньому неможливо буде заробляти на нині актуальній техніці – все зміниться.

«Є вже ряд технологій, які створені на рівні наукових винаходів, але вони поки не комерціалізувались, тобто ти не можеш піти в магазин і купити товар 6-го технологічного укладу – поки ми всі в минулому», - підкреслив Кущ.

Як зазначив економіст, не слід судити перебудову світової економіки з соціальних мереж і поведінкових моделей людей, тому що люди дуже інерційні: в кожній людині можна знайти сліди попередніх технологічних укладів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаплига заявив, що Америка хоче продавати дорогий сланцевий газ в Європу.

Також Знай.ua повідомляв, що Чаплига привітав Україну з тридцятиріччя незалежності: Зі святом тебе, країна!