Як найближчим часом буде розвиватися вейкбординг в Україні? Про це у програмі My.ua розповідає чемпіон України та президент Української федерації вейкбордингу Юрій Зозуля.

«Зараз в Х-Парку в Деснянському районі Києва ми так розвинули вейксерф, що там вже ніде кататися. Там вся вода зайнята, катери ходять, як поїзди в метро. Але все одно ця зона всіх вабить. Ми вже думаємо поширювати вейкбординг на Оболоні та в Конча-Заспі, а надалі по всій Україні. Він широко поширюється, але ми не плануємо цей процес. Ми його планували до 2013 року. Далі вейкборд почав планувати за нас. Ми тільки встигаємо наздоганяти розвиток вейкборду і вейксерфу. До нас сиплеться стільки заявок про відкриття нових баз, що ми тільки встигаємо їх переписувати. Бази розвиваються лавиноподібно, а нам залишається тільки бюрократична робота. Я впевнений, що в майбутньому Україна стане великою вейкбордичною країною», - каже гість програми.

Він упевнений, що для цього є всі умови.

«Так, в Україні немає тепла круглий рік – тут вейкбордисти можуть кататися тільки з березня по листопад, а решта з середини травня до середини вересня. Однак залученість населення така величезна, що середньостатистичний молодий українець (а молодь тут, як і скрізь, найбільш прогресивна) обов'язково катався на вейкборді», - впевнений Юрій Зозуля.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він висловив упевненість, що спортивний туризм міг би залучати в Україну масу гостей.

Також Знай.ua повідомляв, що Зозуля розповів про наслідки перетворення спорту на селфі-спорт.