Адвокат Євген Лосовський в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, що потрібно зробити Україні, якщо вона збирається вести повномасштабну війну.

"Якщо ми готуємося до війни, то, напевно, потрібно поставити крапку над “і”, готувати військово-промисловий комплекс, ідеологічно з'єднати навіть де неприйняття деяких політичних моментів, в якихось регіонах України. З'єднати в загальну ідеологію перемоги. Я зараз абсолютно без тіні сарказму говорю. Для загальної перемоги перестати видавати питання про мову, тому що в період підготовки до можливої ​​агресії ворога ми повинні прибрати всі компоненти, з якими можуть ідеологічно не бути згодні будь-які категорії громадян", - сказав Євген Лосовський.

Він зазначив, що також потрібно перестати торгувати з Росією, і підготувати кордон до вторгнення.

"І вже тоді загальна мобілізація, як така. Аля за прикладом Ізраїлю... Я не кажу, що це треба. Я схильний до миру. І стан війни мене абсолютно не влаштовує. Особливо довге очікування цієї війни без будь-якої конкретики", - додав Лосовський.

За його словами, якщо країна починає повномасштабну війну — повинна бути готова не тільки її інфраструктура, а й люди з фінансової точки зору.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі зазначив, що за сім років військового конфлікту наша країна втрачає в усіх напрямках.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Стус пояснив, чому війни майбутнього будуть відрізнятися від воєн минулого.