Політичний експерт Світлана Кушнір в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповіла, які політичні скандали можуть відбутися восени.

"Найбільші і найскандальніші речі будуть відбуватися в бюджетному комітеті і близько того. Міністерство фінансів наше чогось затихло взагалі і мовчить. Ми ось восени повинні виплачувати за зовнішніми запозиченнями — ні пари з вуст. Взагалі тиша така, прямо я починаю хвилюватися. Я вам розповім, чому вони мовчать, в публічну площину поки мало просочується інформації. Тому що за ці 2,7 млрд, які нам дали просто для того, щоб ми поборолися з коронакризою в економіці — йде така страшна кулуарна війна", - сказала Світлана Кушнір.

Вона зазначила, що за ці гроші борються Міністерство фінансів і Національний банк України.

"Крім усього іншого, природно, у нас же попросили наші заокеанські партнери терміново вирішити питання зі спеціалізованою антикорупційною прокуратурою. Як же так, там конкурс пройшов, а ви нікого не призначили... Треба спускати пар. Підвищення тарифів, зростання цін на газ — в Офісі президента ніхто не знає, що робити зараз", - додала Кушнір.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бортник пояснив, чому небезпечно міняти внутрішньополітичний курс України.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Томенко заявив, що домінантною темою цієї осені стане боротьба з олігархами.