Великий бізнес в Україні не захищений, так само, як і люди з невизначеною позицією. Таку думку висловив політолог Руслан Бортник у прямому ефірі на каналі «Знай 24».

Експерт стверджує, що людину з невизначеною позицією ніхто не захистить, люди самі себе повинні захищати. «Якщо ви будете проявляти більш активну громадянську позицію, як би це не звучало, але це означає домагатися, ходити скандалити, писати», - пояснює він. Також Бортник додає, що люди мають займати позиції політиків і лише тоді вони зможуть їх представляти.

Така ж ситуація, каже він, і з великим бізнесом в Україні. Політолог зазначає, що великий бізнес має великі активи, їх не можна просто скласти в сумку і забрати, але їх можна легко втратити. «Великий бізнес може лобіювати свої інтереси, але він теж слабо захищений, особливо в ситуації, коли не працюють суди і правоохоронна система», - підкреслює Бортник.

Як повідомляв Знай.ua, Бортник пояснив, чому небезпечно змінювати внутрішньополітичний курс України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Бортник розповів, чого варто очікувати в новому політичному сезоні.