Астролог Влад Росс у програмі «Акценти» розповів про початок ймовірних заворушень в країні восени. За його словами, цьому посприяє Марс.

«Найнебезпечніше, що можна думати і говорити, це звернення Марса в гороскопі у нашої країни. Марс – це планета військових дій, якихось складних ситуацій, вибухонебезпечності, в тому числі і в парламенті», - зазначив Росс.

За словами астролога, восени в парламенті можуть початися розбіжності й інша негативна активність. Як зазначив експерт, Марс повернувся на своє місце в гороскопі нашої країни.

«Путін поїхав з Шойгу в Тайгу вирішувати питання щодо провокацій або захоплення наших областей, щоб піднести це перед виборами як черговий успіх – «ось ми захотіли і щось зробили», - підкреслив Росс.

Як зазначив експерт, зараз головне, щоб не почалася війна. На думку астролога, нападу можна очікувати з різних сторін, тому, за його словами, маразматичний розум Путіна може ввести війська з Білорусі та за годину дістатися до Києва.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Лісневська розповіла, як поліпшити реформу сімейної медицини.

Також Знай.ua публікував слова Курбана: Всі вважають, що США зазнали поразки і втекли з Афганістану, а це не так.