Захисника Одеси, патріота України Тихона Шаврука підозрюють у тому, що він травмував поліцейських вудкою. Про це йдеться у Telegram-каналі Національний Корпус Одеса.

“Сьогодні вранці одеситу Тихону Шавруку було вручено підозру "в хуліганстві" за участь в акції під Офісом Президента. Тепер владі недостатньо ветеранів, яких вже вдалося посадити у СІЗО на 2 місяці”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що Тихон Шаврук має трьох дітей, є сином заслуженого артиста України диригента Ігора Шаврука, спортсменом і патріотом, який у 2014 році захищав Одесу від захоплення Росією.

Зазначається, що зокрема Тихону Шавруку інкримінують ст. 296 ч. 4, тобто хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

“Як показує приклад Дмитра Кухарчука та Олега Довбиша, місця для правосуддя та справедливості у таких справах немає… Цього разу поліція знову вигадує дивовижні підозри: ніби Тихон рибальською вудкою травмував правоохоронців”, - вказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Малахов розповів, як влада чинить із захисниками України.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що ветеран у знак протесту проти репресій розрізав собі вени під управлінням поліції у Києві.