Політичний експерт Світлана Кушнір у програмі «Что дальше» на каналі «Знай 24» розповіла про стандарти НАТО.

«НАТО – це не військовий блок, це військово-політичний блок. Саме тому там звучать весь час питання: «А коли ви дореформуєте свою судову систему? А коли ж ви подолаєте корупцію? А чому у вас не працюють антикорупційні органи?». Насправді стандарти НАТО – це не тільки військові, оборонні, питання безпеки. Це стандарти життя і укладу всередині країни і відносин соціальних, економічних, правових», - каже експерт.

За її словами, українські політики не розуміють, що своїми витівками і вчинками завдають непоправної шкоди іміджу та репутації нашої країни.

Як відомо, вчора депутати не підтримали звернення Верховної Ради до Конгресу США про надання Україні двостороннього статусу основного союзника Сполучених Штатів Америки поза НАТО (в підтримку проєкту постанови було віддано всього 24 голоси).

«Конгрес Сполучених Штатів Америки не вирішує питання членства України в НАТО... Це вирішує виключно президент. Зараз ситуація, коли ми фактично в такому дипломатичному скандалі... Сумна ситуація, скажу чесно», - коментує Кушнір.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Ставнійчук прокоментувала результати візиту Зеленського в Білий Дім.

Також Знай.uа писав, що Ялі розповів, які завдання отримав Зеленський від Байдена.