Політолог Тарас Загородній у своєму блозі розповів про ймовірні кадрові заміни у владі. За словами експерта, влада, щоб уникнути критики, може прибрати неефективні кадри з постів.

«Рівень недовіри до Шмигаля на чолі Кабміну дуже високий. Його вже недолюблює вся країна, тому його потрібно міняти. Вони намагаються відбутися легкою кров'ю: «Давайте змінимо уряд і нічого не змінимо далі», але це вже не спрацює», - зазначив Загородній.

За словами експерта, соціальні стандарти в країні не ростуть, а тарифи будуть рости, тому загальна недовіра до влади зростає. Як зазначив політолог, субсидії скорочуватимуться.

«В результаті потрібно когось міняти, тому що якщо вони зараз не поміняють, то весь негатив піде. Вони вже спізнюються по тому, що потрібно міняти уряд, тому що уряд змінювати легше, ніж проводити дострокові президентські або парламентські вибори», - підкреслив Загородній.

Як зазначив політолог, влада, щоб в її сторону не пішла критика через невдалу політику, буде змінювати певні кадри в уряді.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Загородній розповів про позитивні пункти поїздки Зеленського в Вашингтон.

Також Знай.ua публікував слова Загороднього, що термін експлуатації наших АЕС не безмежний.