Під час свого візиту у Білий Дім президент України презентував план трансформації держави. Своєю думкою щодо нього поділився юрист Євген Лосовський у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

Передусім юрист обурюється через те, що план трансформації України показали не самим українцям, а американцям.

Окрім цього, Лосовський запитує, хто саме розробив цю програму. Він іронічно підкреслює, що ця людина повинна бути доктором політичних або економічних наук. «Фактично План Маршалла післявоєнний народив для України, а я його не знаю! І ви теж його не знаєте», - зазначає експерт. А відтак, каже він, потрібно було на спільній конференції представити цю людину: «Ось наш талановитий доктор економічних наук, ось План Маршалла для України».

Отже, Лосовський залишає це питання відкритим і розповідає про певні ризики. «Можливо, хтось готував, не зовсім цікавлячись аспектами одужання економіки України? Я ставлю питання, не звинувачення. Вони логічні!», - міркує він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Лосовський розповів, що робити Україні, якщо вона збирається вести повномасштабну війну.

Також Знай.ua писав про те, що Лосовський розповів, які успіхи щодо військової підтримки здобув президент України у Білому Домі.