Політичний аналітик Руслан Бізяєв в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, наскільки легітимна влада лідера білоруської опозиції Світлани Тихановської.

"Тихановська зараз може проводити приємно час зі своїми афганськими колегами. Колишнім президентом Гани, наприклад, Мадуро і так далі, і тому подібне. Ось, рівень її реальної легітимності приблизно ось такий. Більше сказати нічого. Політика — це чітке співвідношення балансу сил. Ось, таліби терористи, але з ними домовлялися. А Гані прекрасна людина, але він, на жаль, ледве-ледве полетів на останньому колесі літака", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що в останні роки протестні рухи в Білорусі виявилися нежиттєздатними, оскільки у них немає чіткої ідеї.

"Вони чомусь подумали, що владу їм віддадуть. Просто вийде Лукашенко і вручить їм ключі від свого президентського кабінету. Але політики владу ніколи не віддають. Владу завжди беруть", - додав Бізяєв.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Решмеділова заявила, що потеплінь з Білоруссю ми поки не спостерігаємо.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Романчук вважає Лукашенко класичним прикладом ігнорування законів економіки.