Політичний експерт Владислав Дзівідзінський у програмі «Что дальше» на каналі «Знай 24» заявив, що Донбас уже не хоче приєднуватися до Росії.

«Ми розуміємо, що Донбас суто територіально і по людським комунікаціям завжди був близький до Росії. Це очевидно і це зрозуміло. Росія, я вважаю, досить вміло цим скористалася, підготувавши ґрунт до того, що сталося у нас в країні у 2014-2015 роках. Але на сьогоднішній момент, незважаючи на не завжди прийнятну для Донбасу політику української влади, Російська Федерація все-таки не проявила жодної турботи або стратегічного бачення того, яким чином цей регіон може розвиватися», - каже експерт.

Він зазначив, що президент РФ Володимир Путін є для українців найбільш неприйнятним політиком серед усіх існуючих, і це показують соціологічні дослідження.

«Рівень його підтримки критично низький за всі роки перебування його при владі. А рівень його несприйняття досяг 80% серед українського населення. І навіть Донбас, який історично завжди позитивно дивився на таку авторитарну модель влади, яку Путін втілює в Росії, на сьогоднішній момент не дає навіть 50% підтримки йому», - сказав Дзівідзінський.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Дзівідзінський розповів, чи може в Україні повторитися афганський сценарій.

Також Знай.uа писав, що Щерба розповів, чи зникне колись ворожнеча між Україною і Росією.