У новому випуску програми «А як насправді?» з блогером Мирославою Бобровською астролог Влад Росс розповів, що говорять астрологічні прогнози з приводу президентських і парламентських перевиборів в Україні.

«Гороскоп України говорить про те, що у 2023 році будуть дострокові вибори. Я думаю, що в Україні можуть бути дострокові парламентські вибори і президента, і взагалі одна з гілок влади може бути скасована. У будь-якому випадку про це говорить Уран в будинку влади, натальна карта України, і транзитно він якраз увійде у 2023 році саме туди. Тому я думаю, що реально дострокові вибори відбудуться не у 2024 році, які повинні бути номінально, а саме у 2023 році», - акцентував він.

Росс сказав, що далі треба буде дивитися розташування зірок, як і у кого більше шансів на цей рік. Наприклад, він вважає, що у Зеленського більше шансів балотуватися у 2024 році.

«Тільки у Зеленського карта у Леві, а це влада, авторитаризм, царювання. І взагалі ім'я Володимир - це володіє світом, як і Путін, якому мало влади, якої завжди мало Володимирам. І якщо вони дориваються до влади, то вона у них повинна бути абсолютна. А у Володимира Володимировича так ще й вдвічі. У даній ситуації йде дуже велика війна і Путін просто хоче знищити Зеленського, і він прямо тріпоче, щоб його скинути», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Кушнірук, що Зеленський і Офіс президента не бояться ніяких конкурентів.

Також раніше для Знай.ua Росс розповідав, що якщо цієї осені буде новий Майдан, то перевибори парламенту дуже ймовірні.