Чи існує надія, що Україна в найближчому майбутньому зможе з військової точки зору змагатися з Росією? Стан справ у програмі «My.ua» коментує політичний експерт Ілія Куса.

«У Росії всі прекрасно знають, що Україна в осяжній перспективі буде їй поступатися у військовому плані. Принаймні, так буде при нинішньому рівні розвитку нашої оборонної промисловості – а вона потребує і розвитку, і нормальної стратегії. Мені здається, така ситуація буде зберігатися ще довго. Принаймні, я не уявляю ситуацію, в якій Україна випереджає РФ з військової точки зору. Навіть допомога США не виправить становища справ. Тут потрібні серйозні грошові вкладення, цією темою потрібно безпосередньо займатися – а Америка зараз до цього не готова», - вважає гість програми.

Також він висловив сумнів, що російське керівництво сильно схвилював візит Зеленського у Вашингтон.

«В Україні часто переоцінюють істерики російських пропагандистів, приймаючи їх за реакцію Кремля. Але це не так. Російські телеведучі живуть у своєму особливому світі. Точно так само і реакція Марії Захарової – це не реакція Кремля. Якщо у неї істерика, це не означає, що істерика й у Путіна. З цього не можна робити, наприклад, висновок, що Росія злякалася Кримської платформи», - зазначає Ілія Куса.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт прокоментував ймовірність візиту Джо Байдена в Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що Куса назвав причину, по якій Зеленський хоче зустрітися з Путіним.