Політолог Руслан Бортник у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» розповів, хто буде центром ухвалення реальних рішень в Україні цієї політичної осені.

«В Україні, безумовно, президент. Тут нічого поки що не зміниться найближчим часом. Саме він буде ухвалювати рішення. Під його впливом, тиском, емоційними ескападами, як каже оточення, будуть ухвалюватися багато важливих рішень. Але місцем ухвалення цих рішень часто буде парламент. Тому що так склалося, що до цієї осені саме з парламентського напрямку накопичилася величезна кількість невирішених важливих питань. Тому місцем стане парламент, а людиною, яка буде ухвалювати рішення ключові, поки що залишатиметься президент», - каже експерт.

За його словами, ніхто не здатний розуміти всі загрози і ризики цієї політичної осені.

«А Володимир Олександрович, мені здається, розуміє їх недостатньо сьогодні. Він не розуміє, що така концентрація влади веде до такої ж концентрації відповідальності. І будь-які провали, проколи – тарифні або всі інші – будуть лягати особисто на його плечі, і вже лягають», - сказав Бортник.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Бортник розповів, як людям і великому бізнесу потрібно себе захищати.

Також Знай.uа писав, що Бортник пояснив, чому небезпечно міняти внутрішньополітичний курс України.