Військовий експерт Олег Жданов в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, чи дозволить президент Білорусі Олександр Лукашенко підійти Росії до кордонів з Україною.

"На кожного російського солдата стоїть два білоруських. І причому білоруська армія набагато краща, в сухопутному відношенні, ніж російська. І вона більш мотивована. Здавалося б, Путін же може його (Лукашенка, - ред.) ліквідувати в будь-який момент, і "новачка" привезти йому пару флаконів, або просто ліквідувати, але річ у тім, що соціальна ситуація в Білорусі така, що якщо з Лукашенком щось трапиться — там буде фактично Майдан", - сказав Жданов.

За його словами, цей Майдан можуть організувати саме еліти, а російські танки можуть просто не встигнути доїхати до президентського палацу.

"Еліти звернуть це все проти Росії. І вони готові будуть перебудувати її аж до парламентської республіки. Але Техас повинен грабувати техасців. За цим принципом вони ніколи не відійдуть від влади. А Путін цього найбільше боїться. В цьому і козир Лукашенка. Він нічого не може фізично з ним зробити, а політично Лукашенко його постійно водить по колу", - додав експерт.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко пояснив, що означають військові навчання Білорусі та Росії.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бізяєв заявив, що політики владу ніколи не віддають.