Політолог Руслан Бізяєв у програмі «Прогноз» з Вікторією Панченко розповів, як вирішити газові проблеми України та забезпечити нормальний опалювальний сезон.

За словами Бізяєва, Україна не зможе пройти цей опалювальний сезон зі своїми запасами у підземних газових сховищах. «Тобто або влада знайде ту кількість газу за ціною, яка була закладена, або треба компенсувати промисловості і населенню», - міркує він.

До того ж, експерт зазначає, що провернути класичний реверс вже не вдасться, а відтак владі потрібно приймати серйозні рішення.

Він припускає, що, можливо, доведеться йти на прямі переговори між «Нафтогазом» і «Газпромом». «І треба собі віддавати звіт, що в разі початку цих переговорів, я вже не кажу про їхню успішність, відбудеться неминуче падіння рейтингів чинної влади», - підкреслює Бізяєв і додає, що не уникнути також звинувачень у зраді.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що Україна замість Туреччини могла б бути газовим хабом.

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, як Росія хотіла встановити газову монополію у Європі.