Засновник і голова Офісу Трансформації Максим Бахматов у програмі Сергія Дойка «Особистість» розповів про гіркий досвід співпраці зі своїми друзями.

«Мене кидали. Мене кидали близькі друзі, товариші, партнери, я ставав банкротом – все було. Напевно, саме тому, що це були друзі, я ніколи не міг подумати, що друзі можуть кинути. Але ви маєте пам’ятати, що всі ваші домовленості мають бути прописані письмово – це дуже важливо. По-друге, ви маєте пам’ятати, що будь-які мега-суперпроєкти – і Amazon, і Google , і всі ці історії – створюються звичайними людьми. Тобто моє завдання – зі звичайних людей створювати суперпроєкти», - каже експерт.

Він навів у приклад свою роботу на посаді гендиректора національного комплексу «Експоцентр України».

«Там були звичайні люди. 90% людей на ВДНГ пропрацювали 2/3 життя на цьому об’єкті. І тим не менш, спочатку вони були неуспішними представниками державного корупційного підприємства. І після того вони стали частиною супер інноваційного крутого популярного ВДНГ. Було ВДНХ – стало ВДНГ, і це багато чого змінило. Тобто в першу чергу – люди, команда, відношення до них, повага, цінності. І це все дозволить будувати будь-який проєкт у будь-якому напрямку», - сказав Бахматов.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Комельков назвав три знакові культурні події в історії України.

Також Знай.uа писав, що Гончарук розповів, що сталося з видавництвом під час пандемії.