У прямому ефірі телеканалу «Україна 24» лідер Національного Корпусу Андрій Білецький назвав територіальну оборону фікцією.

Націоналіст звертає увагу на заяви влади про те, що українська територіальна оборона створена за принципом Естонії та Швейцарії. «Там від естонського Кайтселійту й від швейцарських резервістів немає рівним рахунком нічого», - стверджує він.

За словами Білецького, та територіальна оборона, яку створила влада, - бутафорія і фікція. До того ж, додає він, сучасна українська територіальна оборона працює за радянською системою. «Тепер це в красивій обгортці», - підкреслює націоналіст.

На думку лідера Нацкорпусу, така територіальна оборона виявляє слабкість України в часи війни. Повертаючись до іноземних зразків, він додає: «У Швейцарії та Естонії ключовим принципом оборони є те, що людина після проходження курсу молодого бійця і служби тримає зброю вдома».

Як повідомляв Знай.ua, Білецький заявив, що Росія готується не до оборони, а до наступу.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Білецький розповів про технічні можливості України у війні з РФ.