Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про перспективи розвитку України. За його словами, у нас багато можливостей, але ми їх не використовуємо.

«Україну Бог любить і завжди дає можливості, які ми, на жаль, весь час втрачаємо. Афганістан – це колосальна геополітична можливість для України – це був подарунок Зеленському перед зустріччю з Байденом», - зазначив Атаманюк.

Як зазначив експерт, довіра до Байдена сильно впала і половина Конгресу і Сенату США (республіканська частина) стали соратниками Зеленського на переговорах з Байденом, тому сьогодні можна ставити різні питання.

«Можна ставити питання про пролонгацію виплат за відсотками і виплат за зобов'язанням. Ми повинні ставити питання не з приводу того, що з Північним потоком робити, а ставити питання створення газотранспортного консорціуму між Німеччиною, Україною і Росією», - підкреслив Атаманюк.

На думку економіста, такий консорціум дозволить нам не втратити нашу газотранспортну систему. За його словами, від американців треба вимагати домовленості стосовно інвестицій у видобуток українських надр.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Це наша енергетична безпека і можливість – це як на блюдечку дано. Якщо зможуть наші дипломати і оточення Зеленського правильно це використовувати, то тоді Україна може вийти сильнішою після цієї ситуації, не зможе – значить, втратить», - сказав Атаманюк.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк пояснив, що на нетипових архітектурних проєктах легко нажитися.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк заявив, що для повернення Криму треба створити в Україні привабливі умови.