Чи можуть знайтися в бюджеті гроші на дострокові перевибори? Свою думку про це у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює політолог Олександра Решмеділова.

«Потрібно уважно переглянути проєкт бюджету, щоб зрозуміти, чи будуть перевибори. Немає грошей – не буде і свята. Нинішні процеси показують, наскільки влада готова до якихось турбулентностей, куди вона готова направити гроші. Можливо, десь вона буде стримувати регіональні еліти, щоб вони стали більш поступливими. Адже вони, висловлюючи свій негатив, можуть заразити їм весь регіон. Можливі навіть протести місцевої влади проти центральної, і всі ці тенденції мають проявитися нинішньої осені. Чому осінь – завжди гарячий період? Тому що, скільки б влада не розповідала, як все чудово, саме восени може виявитися несприятливий інформаційний привід. Скільки його не маскуй, він все одно залишиться в порядку денному», - каже гостя програми.

У приклад вона привела Дениса Шмигаля, який стверджував, що грошей на все вистачає, поки не виявилася нестача субсидій.

«Без додаткового тиску з боку опозиції тема субсидій взагалі б не з'являлася. Влада просто говорила б: навіщо ви підіймаєте це питання, воно зараз не на часі. Хоча насправді воно дуже актуальне», - вважає Олександра Решмеділова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона розповіла про те, чому українці звикли не довіряти банкам.

Також, як повідомляв Знай.ua, Решмеділова зазначила, що Україна продовжує співпрацю з Білоруссю, але потепління політичних відносин немає.