Політичний аналітик Валентин Гладких в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, чому необхідно, щоб у Росії змінювалась політична еліта.

“Там світлого майбутнього не буде. Швидше за все, Російська Федерація і далі буде перебувати в такій своєрідній політичній стагнації. Ця політична стагнація буде тягнути за собою і економічну стагнацію. Тому що цей політичний клас, він не спроможний адекватно реагувати на запити суспільства. Це ті люди, які живуть у своєму ілюзорному світі, і вони абсолютно відірвані від буденного життя і буденних потреб більшості пересічних росіян. Розумієте, політична еліта має оновлюватись”, - сказав Валентин Гладких.

За його словами, до політичної партії мають входити нові люди з середовища, оскільки це представницький орган.

“Є зловживання на виборах. Зрозуміло, що, мабуть, ці вибори не відповідають тим високим демократичним стандартам… Загалом треба чесно визнавати, що значна частина російського суспільства підтримує ті політичні погляди, той політичний курс, який сповідує нинішня влада”, - додав Гладких.

Він зазначив, що Україні може це не подобатися, але російська влада існує не для того, щоб їй подобатися.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

“Головне, щоб вона подобалася росіянам. Але тут є зворотний момент, тому що ті, хто подобаються нинішньому російському народу, або значній частині цього народу, роблять все можливе для того, щоб російському народу, або частині, подобалося саме таке. Така поведінка, такі наративи, такі політичні дискурси. І це дійсно штовхає до того, що деградує передусім сам виборець”, - підкреслив аналітик.

Як повідомляв Знай.ua, Подоляка заявив про Росію, що головна сутичка буде у 2024 році.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Решмеділова зазначила, що потрібно уважно переглянути проєкт бюджету, щоб зрозуміти, чи будуть перевибори.