Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький у своєму блозі розповів, скільки влада готова витратити на афганських біженців. За словами націоналіста, українські біженці не стоять у пріоритеті влади.

«500 млн гривень – стільки запросив Монастирський на облаштування в Україні 5 тисяч афганських біженців. Монастирський – це той очільник МВС, що любить саджати ветеранів і любить облаштовувати мігрантів. 5 тисяч біженців це люди, які не захотіли воювати за власну країну і яких українська влада евакуювала, залишивши там велику кількість українських громадян», - зазначив Білецький.

За словами націоналіста, держбюджетом на 2022 рік передбачено 3,051 млрд гривень на підтримку тимчасово переміщених осіб, тобто українських біженців з окупованих територій. Як зазначив Білецький, за офіційною статистикою на обліку стоїть 1,473 млн осіб, які є тимчасово переміщеними.

«500 мільйонів гривень на 5 тисяч біженців – це по 100 тисяч гривень на облаштування людини. Що стосується українців, то тут трохи складніше: ця цифра буде – 2070 гривень на одну людину на рік», - підкреслив Білецький.

Як зазначив націоналіст, влада збирається на облаштування одного афганського біженця витратити у 50 разів більше, ніж на облаштування одного українського біженця.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Пріоритети тут очевидні і можна сказати одне – українців у цих пріоритетах точно немає», - заявив Білецький.

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус заявив, що репресивний режим влади руйнується.

Також Знай.ua повідомляв, що представник Нацкорпусу має гарні перспективи на довиборах у Верховну Раду: результат соціального дослідження.