Нумеролог Надія Штабська в ефірі програми “My.ua” з Катериною Павловою розповіла, чому важливо знати, який персональний рік у людини.

“Кожна людина може порахувати для себе успішні напрямки в реалізації в кожен персональний рік. Персональний рік трактується так тому, що він починається з дня народження у відповідному році, і триває до дня народження в наступному році”, - сказала Надія Штабська.

Вона зазначила, що якщо людина народилася 20 лютого, то її персональний рік триватиме до 20 лютого наступного року, і можна передбачити, яким він буде у цей період. Щоб дізнатися цифру на персональний рік, потрібно скористатися формулою: день народження додати до місяця народження, додати календарний рік.

Зокрема, для людей, що народились 20 лютого, у 2021 році потрібно додати цифри 2, 0, 0, 2, 2, 0, 2 та 1. Вийде 9. Це означає, що у період від 20 лютого 2021 року до наступного дня народження у 2022 році, людина буде жити під цифрою 9. Якщо ж у поточному році у вас ще не було дня народження — то досі триває попередній персональний рік.

Надія Штабська розповіла, для чого потрібно знати, який персональний рік живе людина.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

“Коли ви порахували персональний рік, ви так само можете порахувати всі роки в цьому періоді дев’ятирічному, які ви вже прожили. Ви вже можете аналіз зробити, чи так відбувалося у вашому житті. Тому що коли ви цього хотіли, а це не відбувалося, то ви зразу маєте зрозуміти, який був бар’єр. Чому ви цього не зробили. Тому що це трактування про вас особисто. Тому що ваше оточення — вони живуть абсолютно в іншому ритмі. І дуже важливо, наприклад, якщо це пара, щоб чоловік йшов далі по роках”, - сказала Штабська.

Вона зазначила, що якщо у чоловіка цифра року менша, ніж у жінки, то конфліктів у їхніх стосунках буде більше.

“Бо вона вже хоче швидше, далі і активніше, а він ще поки дозріває до цього… Приходять на консультації і говорять, коли чоловік почав говорити вашими словами — я почала вже сміятись. Я говорю ні, ви просто його почали чути. Про що він говорить”, - додала нумеролог.

Як повідомляв Знай.ua, астролог зазначила, що Україна знаходиться завжди в епіцентрі подій.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що астролог заявив, що як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення.