Представники Національного корпусу на своєму офіційному сайті заявили, що Дмитро Кухарчук офіційно став кандидатом у депутати на 197-му виборчому окрузі.

«Сьогодні ЦВК ухвалила рішення про реєстрацію кандидатів у народні депутати на проміжних виборах до Верховної Ради. Так, кандидатом в народні депутати України на виборах в одномандатному виборчому окрузі № 197 (Черкаська область) від Національного Корпусу зареєстровано керівника місцевого осередку Дмитра Кухарчука», - сказано у публікації.

На сайті зазначено, що 18 вересня під час акції у підтримку ув’язнених ветеранів та патріотів Ігор Зайчук заявив, що відмовляється балотуватись у Верховну Раду на користь Дмитра Кухарчука. У публікації підкреслено, що Кухарчук прийняв рішення балотуватись, перебуваючи у СІЗО.

«В силу тих обставин, що Верховна Рада України сьогодні нагадує не парламентський орган, а збіговисько виконавців наказів, а також через те, що до влади рветься відвертий сепаратист Войцехівський – я прийняв рішення боротися за мандат народного депутата України на 197-му окрузі», – написав Кухарчук у листі, перебуваючи за стінами Лук'янівського СІЗО.

Як зазначено на сайті, 30 серпня Дмитра Кухарчука за звинуваченням у хуліганських діях під час акції «Зупинимо капітуляцію» відправили на 60 діб до СІЗО. На думку представників Нацкорпусу, це сфабрикована справа, яку замовила влада.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус заявив, що репресивний режим влади руйнується.

Також Знай.ua повідомляв, що представник Нацкорпусу має гарні перспективи на довиборах у Верховну Раду: результат соціального дослідження.