Громадський діяч, політик Павло Себастьянович у програмі «Економіка для думаючих» пояснив, чому у всіх проблемах країни винен саме держапарат. За його словами, державний апарат керує абсолютно всім у країні.

«Основний дієвий гравець в країні – це державний апарат, тобто він може створити які завгодно для кого завгодно умови. Усе зло і все благо може йти тільки від держапарату», - зазначив Себастьянович.

За словами експерта, державний апарат в країні керує всім: законодавчою, виконавчою і судовою владою.

«Як економічний ривок, так і економічний занепад, який є зараз, – це результат дій державного апарату. Тексти, які виписуються і приймаються законодавчою владою, – це і є система», - підкреслив Себастьянович.

Як зазначив експерт, система приймається у Верховній Раді України, тому висловлювання, що в усьому винні олігархи або зовнішнє управління – невірні.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

«Сьогодні наш державний апарат – це машина, яка з часів Радянського Союзу рухалася в якомусь напрямку і продовжує повільно рухатися. Світ став іншим, а наша радянська бюрократична машина продовжує повзти по інерції», - сказав Себастьянович.

Як повідомляв Знай.ua, Гончаров розповів про перспективність українських портів.

Також Знай.ua повідомляв, що Себастьянович розповів, яка справжня мета держапарату.