Як в сучасній українській політиці можна привернути увагу до себе і своїх ідей? На цю тему у програмі «My.ua» висловлюється представник Лібертаріанської партії 5.10 Юрій Коновальчук.

«Коли ти висвітлюєш проблему, наприклад, йдеш на вулицю, ти ж не показуєш свої ідеї. Ти показуєш то, як інша людина на вулиці просуває свої ідеї, ти її знімаєш – в результаті твої рейтинги ростуть і тебе починають дивитися. І коли ти, вже розкручений, починаєш говорити – тебе слухають. Твоя думка стає важливою для людей, вони самі до тебе звертаються, щоб дізнатися її. А поки у тебе немає передплатників, ні своєї аудиторії, до твоєї думки ніхто не прислухається. Тому гайп – це завжди добре, на поганому він робиться або на хорошому. І наша партія теж його використовує, але тільки в хороших цілях. Ми вже давно сказали, що ми не брешемо», - стверджує політик.

Також він прокоментував хід судової реформи.

«Заведено вважати, що судді – це незалежна гілка влади, яка діє сама по собі. Але якщо так, то чому в Офісі президента є наглядач над ними? Чому у нас всі органи влади мають вплив на суддів? Система судової влади повинна бути незалежною від президента, від законодавців, від органів виконавчої влади. Вона повинна перебувати в стороні від політики», - каже Юрій Коновальчук.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше лідер цієї партії Геннадій Балашов розповів, у чому принципова відмінність України від Афганістану.

Також, як повідомив Знай.ua, він припустив, що зараз Путін готується вивести з Донбасу російські війська.