Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін на каналі «Національний Корпус» у програмі «Хроніки реваншу» розповів про політику влади щодо бойовиків. За його словами, владі легше саджати патріотів та ветеранів, аніж справжніх ворогів.

«(Влада, - Ред.) використовує патріотичну риторику і дуже бурхливо імітує боротьбу з проросійськими силами, але реальні факти відрізняються від слів», - зазначив Жорін.

Націоналіст розповів, що люди, які причетні до російської агресії, дуже часто уникають відповідальності: когось з них відпустили додому на свята, хтось уникнув відповідальності, а когось взагалі відпустили з під варти.

«Щоб посадити за ґрати ветеранів – не потрібні адекватні докази. Достатньо лише слів прокурора, що хтось когось десь впізнав», - підкреслив Жорін.

На думку націоналіста, пріоритети влади очевидні – бойовики не є для неї загрозою, на відміну від ветеранів та патріотів, яких судді відправляються за ґрати.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жорін заявив, що замах на Шефіра – це точно не справа рук іноземних спецслужб.

Також Знай.ua повідомляв, що Тамарін розповів про справу з держзрадою навколо спецоперації по затриманню вагнерівців.