Чинний президент Спілки Фахівців з нерухомого майна України Віктор Несін в ефірі програми “My.ua” з Катериною Павловою розповів, які квартири зараз користуються попитом на ринку оренди.

"Однокімнатну квартиру завжди простіше здати в оренду. Завжди простіше не ній заробляти. Завжди на неї буде більше попит. Тому що якщо ми порахуємо вартість квадратного метра однокімнатної, двокімнатної, трикімнатної і п'ятикімнатної, то у п'ятикімнатної найнижча орендна ставка буде за квадратний метр. До речі, на сьогоднішній день пішла така тенденція, у нас почали користуватися попитом дорогі квартири. Я маю на увазі квартири, які здаються в оренду, я буду в доларах говорити, щоб так простіше було, від 1000 доларів і вище", - сказав Віктор Несін.

Він зазначив, що такі квартири знімає певний сегмент клієнтів, а саме іноземці, які працюють в Україні за контрактами.

"Вони звикли жити в нормальних умовах і, відповідно, компанія коли їх запрошує, вона їм забезпечує таке проживання. Але як би там не було, і дешевший сегмент теж буде користуватися попитом", - додав Несін.

За його словами, під час локдауна ціни на житлову нерухомість знизилися, оскільки половина людей повернулася додому.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Топал заявив, що зараз попит на елітну нерухомість більший, ніж на економ-сегмент.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Шишкін пояснив, чим для України закінчиться відкриття земельного ринку.