Не можна допустити, щоб Чорнобиль перетворився на парк атракціонів. Так сказала комерційний директор «Sarner» Анастасія Воігт у програмі «Суб'єктивно з Янікою Мерило», розповідаючи детальніше про проєкти, пов’язані з Чорнобилем.

За словами гості програми, хороша історія повинна зворушувати. Але, пояснює вона, є проблема із тим, аби зворушити трагедією людей, яких ці події ніяк не торкалися. «Молодому поколінню дуже часто складно відчути історію, яку вони не торкнулися», - підкреслює Воігт.

Зокрема, експерт говорить про Чорнобиль і проєкти, пов’язані з ним: людей, які не постраждали від цієї трагедії, також повинна зворушити ця історія.

Водночас вона акцентує на тому, що історію в таких проєктах не можна спотворювати, потрібно дати людині чітке уявлення про подію, аби вона мала можливість пропустити це крізь себе і задуматись. «Дуже важливе завдання, коли ми працюємо з непростими історіями, не перетворити це в парк атракціонів. Важливо ставитися до них з повагою», - підкреслює Воігт.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Воігт розповіла, що продавати свій бренд може бути ефективніше, ніж сам продукт.

Також Знай.ua писав про те, що Перція пояснив, чому в українські стартапи так мало інвестують.