Голова партії “5.10” Юрій Коновальчук в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, що трапилося з політичним діячем Геннадієм Балашовим.

"У нас всього 8 кримінальних справ. Але вражає навіть не кількість цих справ, вражає та безкарність і те нахабство і цинічність, які відбуваються. Фактично всі норми порушені. Спочатку у Балашова заарештовують все майно, суддя Константинова. Через кілька днів вона ставить своє рішення про те, щоб провести обшуки у Балашова в будинку. Ще через кілька днів вона вже робить заставу 9,5 млн", - сказав Юрій Коновальчук.

Він зазначив, що зараз Геннадій Балашов перебуває у СІЗО, хоча чутки про його смерть не відповідають дійсності.

"Чутки про мою смерть злегка перебільшені" - Марк Твен. Так що ті, хто намагаються говорити про смерть Балашова, про смерть партії, про смерть руху — вони дуже сильно помиляються, все ще попереду... У нас пішла 11 доба, як його затримали. І вже 8 доба, як він голодує в СІЗО... Абсолютно повне голодування, але це не мокре голодування, у нього є можливість вживати воду. Я думаю, що він п'є каву. Крім води і кави нічого не вживає. Більш того, вчора зустрічався з людиною, яка попередила мене, що можливі інсинуації проти Балашова, отруєння", - додав Коновальчук.

За його словами, їм досі не дали рішення судді про арешт всього майна Геннадія Балашова.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов заявив, що Європа заходить в Україну бізнесом, грошима, дорогами.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Коновальчук зазначив, що хайп — це завжди добре, на поганому він робиться або на хорошому.