Батько 35 дітей, капелан Геннадій Мохненко у програмі «On target з капітаном Гарі Табах» розповів про головну справу свого життя - дитячий реабілітаційний центр «Республіка Пілігрим».

«Це реабілітаційний центр для безпритульних дітей і наркозалежних дітей, з алкогольними проблемами, які тікають з дому. Це найбільший реабілітаційний центр пострадянського простору. Перше покоління вихованців - це були повально діти наркозалежні, з дірками в шиях, в паху, зі розпоротими венами, найглибшими залежностями», - говорить він.

За час існування центру, який заснував і очолив Мохненко, тут пройшли реабілітацію понад чотири тисячі дітей.

«Є голлівудський фільм про мене, грішного. Називається він «Майже святий». В принципі, це можна перекласти як «Майже ще грішний». «Раша тудей» зняли два фільми про мене, а я опинився бандерівцем. У мене вид на фронт прямо з вікна дитячої спальні восьмий рік», - розповідає капелан.

Також Геннадій Мохненко об'їхав весь світ на велосипеді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Я примудрився вижити при цьому. Взагалі у мене особистий рекорд у книзі Гіннеса, тому що я єдиний капелан, що об'їхав навколо світу на велосипеді. І взагалі, не існує велосипедів для людей моєї комплекції. Мене тричі відкачували під крапельницями від критичного стану, від перевтоми. Ми дійсно об'їхали з синами моїми навколо земної кулі, і з синами мого друга-капелана. У нього 16 прийомних дітей, у мене 35 за ці роки. Власних дітей троє», - розповідає Мохненко.

Знай.ua повідомляв, що Котенко розповіла, як виходити з психологічного стресу: «Є різні верстви населення і різний ступінь травмованості».

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Зозулі, перетворення спорту на селфі-спорт призвело до істотних трансформацій свідомості людей і масового спорту як такого.