Голова ВГО "Фінансова грамота України" Михайло Стрельніков в ефірі програми “My.ua” з Катериною Павловою розповів, що Україна не має пріоритетних галузей розвитку економіки.

"У нас немає досі пріоритетних галузей, куди треба направляти гроші, що треба розвивати... У нас тільки одна галузь на сьогоднішній день не знаходиться в стагнації, а навпаки набирає нові кадри, причому, набирає дуже активно. Це колектори. З вересня місяця колектори набирають нові кадри бійців, для того, щоб вибивати борги, квартири і все інше", - сказав Михайло Стрельніков.

Він зазначив, що у людей є борги і по житлово-комунальних послугах, через що вони увійшли в боргові зобов'язання по мікрофінансовим організаціям і банкам.

"Таке відчуття, що ми замість реальної економіки розвиваємо якісь такі, дуже екзотичні напрямки. Які ніде в світі не розвиваються, а навпаки намагаються їх якимось чином звузити і поставити в законодавче поле... У нас чомусь в найбільшому пріоритеті є банківська сфера, і нас вже, по аналогії, от раніше були бананові країни, так звані "африканські бананові республіки", називають за кордоном вже банківською республікою. Тому що найбільший пріоритет у нас залишається саме для банківської сфери, - додав Стрельніков.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дзівідзінський заявив, що ми привчили українців до популізму.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Новак зазначив, що ми беремо в борг, щоб один раз в рік підняти трошки пенсію або зарплату.