Яке зараз становище «Батьківщини» і «Європейської солідарності»? Свою думку з цього приводу у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» висловлює політичний експерт Андрій Золотарьов.

«Доля «Батьківщини» очевидна: є Юлія Володимирівна – є партія, немає Юлії Володимирівни – немає партії. Принаймні, «Батьківщина» зберегла своє електоральне ядро. А ось чи зуміє вона вийти за межі свого поля, це вже інше питання. Зараз Юлія Володимирівна буде намагатися взяти в кулак три теми: тарифи, ціни та трудове законодавство. Щоправда, у неї дуже маленька фракція», - каже гість програми.

А в «Європейської солідарності», вважає він, намагаються заспокоїти себе зростанням своїх рейтингів, хоча насправді вони не ростуть.

«ЄС» перетворилася в таку ж секторальну партію, як і «За життя». І при нинішньому антирейтингу Петра Порошенка у неї немає шансів вилізти зі своєї електоральної ніші. Але якщо він здогадається піти в тінь і випустити на авансцену інших діячів, тоді можливі варіанти. Однак, схоже, в цій партії не розуміють: очікування, коли ж у Зеленського впаде рейтинг, не дасть їй нічого», - вважає Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував інцидент з появою британського есмінця біля берегів Криму.

Також Знай.ua повідомляв, що Золотарьов оцінив значення Дмитра Разумкова на українській політичній сцені.