Виходячи з останніх подій все більше здається, що Білорусь повністю зайняла позицію Росії. Що це означає для України? Про це розповів капітан першого рангу ВМС США Гарі Табах в програмі «Акценти».

«Білорусь стала частиною Росії. Лукашенко це такий начальник колгоспу і у нього є політбюро, яке говорить йому що робити і як робити, але відчуває себе таким «царьком». Це складно для України, тому що Білорусь зараз повністю на боці Росії», - зазначив Табах.

За словами експерта, таким чином, кордони України з потенційною небезпекою для нас збільшилися.

«З іншого боку, білоруський народ незадоволений своїм лідером і позицією, тому там може бути іскра для всієї Росії», - сказав Табах.

На думку експерта, Лукашенко і Зеленський дві абсолютно різні людини, Лукашенко навіть, за словами Табаха, жартує не смішно. Як зазначив експерт, Зеленський – сучасна людина, а Лукашенко – начальник колгоспу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Трюхан вважає, що для вступу в НАТО нам треба працювати і доводити нашу спроможність.

Також Знай.ua публікував слова Трюхана: Україна – не Афганістан, нас не треба вчити державності, тому що ми знаємо її ціну.