Про це він розповів у програмі «Романенко. Бесіди».

За словами активіста, про ідею БОД в Україні говорять вже давно. Він же зазначає, що в цьому плані є кілька рівнів. Перший рівень, каже Богуславський, - це співвласники: вони всі однаково мають право власності на багатства держави, а результат ділиться між ними порівно.

Далі він розповідає про інший рівень – рівень менеджерів активів, на якому працює інша програма і все залежить від зусиль та результатів людини. «Чому не працює той менеджерський конструкт, який ми маємо зараз? Тому що ні в кого немає мотивації», - міркує гість програми.

Натомість Україні, каже Богуславський, якраз-таки потрібна мотивація, потрібно надати всім охочим можливість заробляти гроші, хай великі, але які підуть на користь усім. «І при цьому створюють «подушку безпеки» для себе і своєї сім'ї, адже втратити посаду можна в будь-який момент», - додає активіст.

Водночас він зазначає, що величину прибутків має визначати математика. «Передбачається, що в цій конструкції менеджмент матиме відкриту стратегію, тобто публічно представляти свої пропозиції», - розповідає Богуславський і додає, що далі – справа за цифрами.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Богуславський висловив свою думку про тарифну політику в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Богуславський назвав цифру, яким насправді може бути національне багатство українців.