Про це йдеться на офіційному сайті Національного Корпуса.

«Нагадаємо, минуле засідання було зірване та відкладене через те, що вповноважені виконавчі органи не змогли забезпечити присутність ув’язнених патріотів у суді. Також за незрозумілих обставин не було організовано навіть відеоконференцію для їхньої участі в засіданні», - зазначено у публікації.

Як сказано на сайті, завтра о 14:30 будуть розглядатися апеляційні скарги щодо запобіжного заходу Олегу Довбишу та Дмитру Кухарчуку. Як зазначено у публікації, минуле засідання було скасоване та перенесене, тому що уповноважені органи не змогли привезти обвинувачених до суду.

«Наголошуємо, що необґрунтовані звинувачення проти ветеранів російсько-української війни не мають нічого спільного з правдою, а саме судилище є політичною розправою, замовленою Офісом президента. Ми продовжуємо вимагати справедливого судочинства та завтра знову прийдемо до суду, аби заявити про це та підтримати патріотів!», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жорін заявив, що влада чинить опір ухваленню закону про колаборантів.

Також Знай.ua повідомляв, що в Урзуфі відбулась містерія пам’яті полеглих бійців полку «Азов».