«Не такий страшний ретроградний Меркурій, як про нього розповідають. І знову ж таки люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися, відкладаючи справи на потім. Це можна сказати така хороша астрологічна і зручна відмазка. Але потрібно цією зручністю користуватися за призначенням. Спочатку треба розуміти, що ж нам може дати ретроградний Меркурій», - повідомила вона.

Романова сказала, що ретроградний Меркурій по датах вже почався і триватиме до 18 жовтня. Найвдаліші два дні у жовтні, вважає вона, будуть 19 і 20 жовтня. Тому що Меркурій вже нас відпустить і почне рухатися як зазвичай, підтвердила вона, а в цей час ще буде прибуваючий Місяць. А місячна доба і сонячна доба вони не збігаються, повідомила вона, і як раз в період повного Місяця пів дня на нас буде діяти одна місячна доба, а потім інша.

«І якраз 19-20 жовтня виходить чотирнадцята місячна доба і 19 жовтня це буде друга половина дня, а 20 жовтня перша половина дня. І 19-20 жовтня золотий час для будь-яких угод, побачень, підписання договорів. Все, що ви тільки можете собі придумати, найкраще зробити в цей вечір і в цей день. Але найголовніше, чим нам заважає цей ретроградний Меркурій, він вносить сум'яття і плутанину в наші справи. Але зате тим людям, які готові спокійно сісти і розібратися зі своїми документами – він їм допомагає», - резюмувала вона.

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Знай.ua повідомляє, що, на його думку, Путін ніколи не почне повномасштабну війну проти України.