Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

За словами гостя програми, зараз всі країни мають свої проблеми і займаються ними, а не українськими питаннями. «Внутрішніх проблем зараз достатньо в будь-якій європейській країні, від Франції до Росії», - підкреслює Дзівідзінський.

Зокрема, у США, каже він, політична криза і все більше говориться про імпічмент президента Байдена. Свої проблеми, зазначає експерт, мають і європейські держави: це кінець «епохи Меркель» і після неї поки що Європа залишиться без сильного лідера.

А відтак, констатує він, світу зараз не до України, а певне відсторонення від неї можна спостерігати вже зараз. «Україна випадає з порядку денного у наших ключових партнерів», - каже Дзівідзінський. З огляду на це він підтримує ініціативи Зеленського щодо повернення України у порядок денний. Такою спробою гість програми називає зокрема Кримську платформу: так президент намагався нагадати партнерам про українське питання. «Однак те, що відбувається в нашій країні, набридає не тільки Заходу, але вже і самим українцям», - підкреслює він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Якубін заявив, що Зеленський зараз навряд чи знову зустрінеться з Байденом.

Також Знай.ua писав про те, що Волковський оцінив виступ Зеленського в ООН.