Свій прогноз експерт дав у ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Питання в тому, з чим Зеленський і Путін можуть прийти на зустріч. Це такий політичний пінг-понг. Ми не готові прийти на зустріч на умовах Путіна, тому що йому потрібна капітуляція. Потрібно бути реалістами: виконати Мінські угоди в російській інтерпретації Україна не зможе. А Путін, зі свого боку, не готовий обговорювати питання Криму. Я не уявляю, як Зеленський міг би його на щось умовити. Зараз для президента України, яке б прізвище він не носив, зустрічатися з Путіним без участі Франції та Німеччини – це однозначно програш. Адже Росія буде на цій зустрічі просувати свою інтерпретацію угод, а ми в разі чого не зможемо це довести», - вважає гість програми.

За його словами, Україна, кажучи про деокупацію і реінтеграції своїх територій, не може відокремлювати питання Донбасу від питання Криму.

«Україна повинна розуміти, що в протистоянні з таким сильним ворогом, як Росія, головне завдання – вижити. І поки що нам це вдається. А далі можна вже нарощувати сили та ставити свої умови», - говорить Олександр Антонюк.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Куса заявив, що Україні вигідно налагодити відносини з Молдовою і Грузією.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Гайдай задався питанням, чому країна, яка повинна була різко піти в розвиток, тупцює на місці?

https://www.youtube.com/watch?v=AT6PvACmfEQ&feature=youtu.be