Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

"Тут заліт більше, ніж у Порошенка. У Порошенка був офшор, який взагалі нічого не відбувалося з ним. Тут є офшор, на якому щось відбувалося. Ми бачимо ці дивні транзакції, які дійсно викликають питання. А далі все залежить від сприйняття публіки. Насправді, на жаль, українське суспільство дуже толерантне і до корупції, і до всяких офшорних історій. Ось як люди зараз пробачають депутатів "Слуги народу", всіх же пробачають. Тому що, ну, я б теж так робив", - сказав Фурса.

Він зазначив, що питання з офшорами не виглядає так, ніби ці 40 млн були частиною відмивочної кампанії по "ПриватБанку".

"Порошенко офшорний скандал застав в момент, коли вже минула економічна криза і негатив від неї прийшов. І коли вже була гаряча фаза війни і теж негатив уже прийшов. І люди його не любили. Просто люди повинні були придумати, чому ж вони його не люблять. Вони не могли сказати, тому що гривня була по 8, а стала по 25. Він же головний, він винен. Тому я його не люблю, тому що у нього офшор. Який офшор, на 3000 доларів? Все одно — офшор. Зараз Зеленського ще люблять. Йому все пробачають... І ситуація в економіці хороша", - додав економіст.

За його словами, через це люди закриють очі на офшори. До того ж це не питання порушення закону.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Це виключно морально-етична сторона. Тому що офшори — річ законна. Це негарна, але законна річ", - підкреслив Фурса.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів про трансформації Зеленського і "Слуг народу".

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Ковальський зазначив, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.