Своє судження експерт висловив в ефірі програми «Акценти».

«На жаль, силові відомства зараз очолюють люди, які не мають відповідного досвіду. Навряд чи вони приїдуть до Трускавця з чимось змістовно важливим, і навряд чи вони зможуть чомусь навчити депутатів. Можливо, їм будуть представлені якісь плани, їх можуть використовувати для тиску на парламентарів. Якщо в ОП дадуть депутатам якусь вказівку, то керівник силового відомства може її серйозно підкріпити, продемонструвати єдність і узгодженість позиції влади. Зараз неможливо говорити про незалежність силових структур, проте вона записана в законах. Швидше за все, силовики їдуть до Трускавця саме для того, щоб отримати вказівки, а не попередити президента про небезпеку продовження такої політики», - вважає гість програми.

На його думку, наслідки цієї політики неминучі, але настануть вони не відразу, і не для всіх будуть очевидні.

«Малюська на чолі Мін'юсту веде популістську політику, а мені здається, що зараз це відомство повинне активно брати участь в процесі диджиталізації, а не просто відкривати платні камери», - зазначає Владислав Дзівідзінський.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він висловлював думку про те, навіщо знадобився партійний з'їзд в Трускавці.

Також Знай.ua повідомляв, що Дзівідзінській прокоментував нинішні кадрові перестановки в державному апараті.