Слова експерта прозвучали в ефірі програми «Акценти».

«Під час зустрічі з Байденом Зеленський взяв на себе певні зобов'язання, в тому числі щодо САП. Тоді справа трохи посунулась вперед. Але у США є до України певні претензії по частині корпоративного управління. У «Нафтогазі» фактично звільнили Наглядову раду, а повноваження перерозподілили на користь Кабінету міністрів. Це – порушення домовленостей, а на Заході до такого ставляться дуже болісно. Найцінніше, що може мати політик, який представляє країну – це довіра. Навіть якщо він не може виконувати домовленості – адже бувають об'єктивні причини – він повинен намагатися це робити», - підкреслює експерт.

За його словами, Захід перестає спілкуватися і рахуватися з політиком, який був викритий в обмані.

«Мені здається, в Києві не до кінця розуміють серйозність ситуації. Коли США керував Трамп, він звертав на Україну не надто багато уваги. А ось Байден добре знає і Україну, і команду Зеленського. Байдену і його оточенню не можна просто так пустити пил в очі», - вважає Олександр Леонов.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував тему відставки Дмитра Разумкова з поста спікера Верховної Ради.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Руслан Бортник зробив підсумки візиту Володимира Зеленського в США.