Про це було повідомлено на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Цього дня українці вшановують Героїв, які поклали за Україну життя, та дякують захисникам, які вже восьмий рік відважно обороняють країну від російської агресії. Так само ветерани, волонтери, націоналісти й патріоти ведуть нелегку боротьбу зі зрадниками, колаборантами на внутрішньому фронті», - зазначено у публікації.

У публікації сказано, що сьогоднішня влада приймає антиукраїнські рішення, які суперечать інтересам України: імплементація формули Штайнмаєра, надання особливого статусу Донбасу та проведення виборів на окупованих територіях.

«Ми вимагаємо від влади назавжди відмовитись від антидержавницьких угод, законодавчо заборонити проведення виборів на тимчасово окупованих територіях до повного відновлення територіальної цілісності України, припинити переслідування ветеранів російсько-української війни, звільнити політв'язнів й покарати ворогів України, ухваливши законопроєкт про відповідальність за колабораціонізм», - підкреслено у публікації.

Як зазначено у публікації, Нацкорпус закликає українців зібратись на марш 14 жовтня о 12:00 в парку Шевченка у Києві.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Апеляційний суд пом’якшив запобіжний захід Олегу Довбишу, а Дмитро Кухарчук залишається під вартою.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус провів фотовиставку ув’язнених ветеранів та патріотів під ОП.